sâmbătă, 29 octombrie 2016

De ce se monteaza rulouri din aluminiu la geamuri

Tamplarie-pvc-al.ro reprezinta locul ideal de unde pot fi gasite cele mai moderne solutii pentru orice locuinta sau spatiu comercial, clientii avand parte de servicii de calitate, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele. La mare cautare sunt rulourile din aluminiu, deoarece acestea reprezinta o solutie grozava pentru orice locuinta. Lamelele acestor rulouri sunt umplute cu spuma poliuretanica astfel incat sa se asigure o foarte buna izolare fonica si termica. De asemenea, se folosesc cele mai noi tehnologii la procesul de fabricatie, pentru ca toate detaliile sa fie bine puse la punct, iar finisajele sa fie perfecte.

Mai mult confort

In plus, carcasele si ghidajele sunt aplicate pe lateral, iar pentru protejarea acestora pana in momentul
montajului, se aplica o folie de plastic subtire si usor de indepartat. Exista o gama foarte variata de culori pentru rulouri din aluminiu, astfel incat fiecare client sa isi gaseasca modelul preferat. Cele mai populare sunt maroul si albul, acestea fiind si cele mai accesibile din punct de vedere financiar, existand posibilitatea de a fi inclusa si o plasa de insecte. Pentru ca traim intr-o era tot mai tehnologizata, iar multe persoane isi doresc sa se bucure de confort, exista posibilitatea montarii unui sistem actionat de un motor cu telecomanda sau de senzori de vant.

Avantajele aluminiului

Chiar daca multi apeleaza in continuare la rulourile din lemn, cele din aluminiu vin cu o serie importanta de avantaje de la izolarea termica si cea fonica, la protejarea impotriva musafirilor nepoftiti, dar si a vremii capricioase, precum si posibilitatea de a fi personalizate. Aceste rulouri din aluminiu pot aduce intimitatea si discretia pe care si-o doresc cei care locuiesc in case sau blocuri foarte apropiate unele de altele. Mai mult, se pot face economii la electricitate atat iarna, cat si vara pentru incalzirea sau racirea locuintei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu