luni, 26 decembrie 2016

Iarna putem cumpara bilete ieftine spre orice destinatie din lume

Iarna este perioada in care se gasesc multe bilete ieftine la avion, fiind disponibile o multime de oferte pentru toate gusturile, catre destinatii foarte variate. Cu alte cuvinte, turistii au ocazia de a descoperi frumusetile propriei tari, insa si cele mai importante orase europene, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, fara a fi nevoie ca rezervarea sa se faca cu cateva luni inainte.

Cunoaste-ti propria tara

Cele mai importante orase din Romania sunt bine legate intre ele, fiind mai confortabil ca niciodata sa calatoresti dintr-un colt in altul, de la Bucuresti la Timisoara, de la Cluj-Napoca la Iasi sau de la Constanta la Oradea. Astfel, decat un drum lung cu masina sau o cursa cu trenul de minim 10 ore, cu siguranta ca oricine va prefera sa plateasca aceeasi suma pentru un zbor cu avionul de mai putin de o ora, intrucat pretul standard este de 89 de lei pe segment.

De vazut in Europa

Cei interesati de bilete ieftine la avion ce doresc sa mearga in Europa, cu siguranta nu vor avea probleme in alegerea destinatiei, cele mai populare tari fiind Franta, Italia si Spania. Asadar, capitala franceza, Paris este accesibila prin zbor direct atat din Bucuresti, cat si din Iasi, fiind necesare cel mult 3 ore pentru o cursa, fiind mai confortabil ca niciodata, in special ca nu este nevoie de o asteptare de cateva ore pentru zboruri de legatura.


Turistii care prefera frumusetile oraselor italiene pot alege Roma, Milano, Torino, Florenta, Venetia, Pisa sau multe altele, in timp ce orasele faimoase spaniole sunt Madrid sau Barcelona. Cu toate acestea, exista si unii care isi doresc sa evite aglomeratia specifica acestor destinatii, acestia avand la dispozitie altele mai putin populare, precum Sevilla sau Valencia din Spania, Pistoia, Lucca, Catania din Italia, Lyon din Franta, Hamburg din Germania sau multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu