miercuri, 1 martie 2017

Cat casta un zbor pana la Alicante?

   Zborurile catre capitala regiunii Alicantecu acelasi nume sunt disponibile de pe Aeroportul International Henri Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene care se ocupa de aceasta ruta sunt Ryanie si Wizz Air, cu mentiunea ca doar unele dintre zborurile oferite de Wizz Air sunt directe, avand o durata de putin peste 3 ore.
   Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
    In Spania veti ateriza pe Aeroportul Alicante El Altet, aeroport ce este situat la 11 kilometri sud de ce centrul orasului. Pentru a putea ajunge in oras aveti posibiltatea de a alege intre mai multe modalitati de transport. Puteti alege mijloacele de transport in comun si anume autobuzul sau trenul, care sunt cele mai ieftine sau puteti lua unul din taxiurile stationate la iesirea din aeroport.
   Alicante este capitala provinciei cu acelasi nume, aflandu-se la sud de comunitatea din Valencia. De asemeni, acest oras este un port istoric binecunoscut, care a avut un rol important in razboiul purtat intre romani si cartaginezi, fiind, in acelasi timp, unul din orasele cu cea mai mare crestere economica din Spania. Pe seama bogatei sale istorii, Alicante are foarte multe de oferit turistului avid de cultura si frumos. Putem mentiona aici obiective turistice ca Primaria Alicante, Muzeul de Arte Frumoase Gravina, Muzeul de Arheologie Alicante, Manastirea Santa Faz, Manastirea San Agustin, Insula Tabarca, Esplanada Spaniei, Castelul Santa Barbara, Castelul San Fernando sau Bazilica Santa Maria, fiecare dintre acestea avand imagini si povesti deosebite.

   In concluzie Alicante este un oras ce abia asteapta sa fie vizitat desi nu este la fel de cunoscut ca alte orase din Spania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu