marți, 24 decembrie 2019

Vinuri de calitate gasesti aici


Romania este recunoscuta ca fiind una dintre tarile cu cei mai desavarsiti producatori de vin la nivel european. Soiurile de struguri folosite de producatorii romani sunt apreciate in toata lumea. Totusi, ca in orice tara, calitatea difera de la un brand la altul.

Pentru cine cauta o crama cu vinuri romanesti de cea mai buna calitate, Budureasca este alegerea perfecta. Aici optiunile sunt variate, pentru toate gusturile. Iar un vin de calitate face diferenta indiferet de ocazie.

Viile Budureasca includ din soiuri destul de variate. Asadar, cand vine vorba de vinul alb, putem vorbi despre soiuri precum Feteasca Alba, Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca, Chardonnay, Ottonel sau Sauvignon Blanc. Pe de alta parte, vinurile rosii sunt create din soiuri precum Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon sau Merlot.

Crama Budureasca isi deschide portile pentru tine si prin intermediul magazinului online. Aici poti explora diferite vinuri in functie de gamele, soiuririle si aromele care te atrag mai mult. Alege vinul potrivit in functie de specificul culinar al ocaziei, gust sau contextul in care vrei sa-l savurezi.
De ce sa pierzi timp printre rafturile magazinelor cand poti gasi vinul potrivit atat de usor cu sistemul de filtrare al magazinului online Budureasca?

Vinurile create la crama Budureasca au fost premiate la nenumarate concursuri, lucru care atesta atentia cu care sunt create aceste vinuri.

Desi vinul este o bautura produsa de peste 9 milenii, Budureasca a dus crearea vinului la rang de arta.
Se spune ca vinul a fost creat pentru prima data in Orientul Mijlociu. Retetele au fost raspandite, mai apoi, de catre fenicieni si etrusci. Ulterior, francezii au preluat si ei aceasta arta.
Cea mai veche sticla de vin din lume are peste 1600 de ani si se regaseste intr-un muzeu din Germania. Conform datelor, sticla a fost ingropata in anul 350 si a fost descoperita la mijlocul anilor 1800.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu