vineri, 6 decembrie 2019

Vezi ce reduceri ai la Casa Funerara Luca daca esti pensionar


Pentru un pensionar e mult mai dificil ca la sfarsit de luna sa poata pune ceva deoparte pentru momentele neprevazute. Acestia pot participa oricand la o inmormantare, insa e mult mai dificil sa fie chiar cei care trebuie sa o organizeze. Asemenea momente nu sunt deloc placute, insa Casa Funerara Luca e locul ideal intrucat aici se gasesc servicii de pompe funebre pentru persoanelecu pensie. Profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit, iar costurile sunt mult mai accesibile pentru ca niciun pensionar sa nu isi faca griji din punct de vedere financiar.

Pentru pensionari e foarte dificil sa isi puna situatia financiara in ordine, motiv pentru care Casa Funerara Luca propune o multime de servicii pentru acestia, astfel incat sa nu fie nevoie de un mare efort financiar. Pentru inmormantare sunt propuse mai multe pachete, iar multe dintre acestea pot fi achitate integral din ajutorul de inmormantare. Cel mai accesibil pachet costa numai 1000 de lei, insa este complet si cuprinde tot ce e nevoie in cadrul unei asemenea ceremonii.
Asadar, aici putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea inscriptionata si de lenjeria pentru sicriu. Nu lipsesc cele doua orare, mic si mare, iar doctorul care constata decesul si se ocupa de imbalsamare va emite documentele necesare in acest sens. Bineinteles, decedatul se toaleteaza, se spala si se imbraca, este preluat de la domiciliu, se aseaza in sicriu si mai apoi e transportat la biserica si la cimitir. Pachetele disponibile aici cuprind si manipularea sicriului, dar si coliva, sticle de vin si ulei, prescuri, pachete cu alimente, prosoape, batiste si nu numai. Totul e inclus in cel mai ieftin pachet disponibil, insa exista si alte variante catre care te vei putea orienta. Printre altele, putem aminti de pachetul Spital Complet care costa 1500 de lei dar, din nou, suma e restituita din ajutorul de inmormantare.

Si pachetul Funerar Complet poate fi o varianta demna de luat in calcul, acesta costa 1350 de lei, suma ce poate fi achitata cu talonul de pensie, urmand ca mai apoi diferenta sa fie restituita. Casa Funerara Luca propune si un pachet cu 200 de lei mai scump, dar si un altul care costa 2200 de lei. Cine isi doreste totusi ceva si mai bun se va putea orienta catre pachetul care costa 3926 de lei, iar de departe cea mai buna varianta catre care se vor putea orienta toti cei care isi doresc conditii perfecte este cel la 8026 lei. Nu uita nici de faptul ca la Casa Funerara Luca pot avea loc si incinerari, aceasta fiind o varianta din ce in ce mai preferata decat multi, astfel ca e bine de stiut ca aici ai de sa alegi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu