sâmbătă, 3 septembrie 2016

Cand facem revizia la centrala termica?

Un numar tot mai mare de romani se folosesc de avantajele aduse de centralele termice, in special datorita faptului ca pe termen lung ajung sa faca economii semnificative fata de preturile ridicate ale incalzirii oferite de municipalitate. In schimb, pentru ca acestea sa aiba o durata de viata cat mai lunga, este nevoie ca proprietarii sa le foloseasca in mod corespunzator si mai mult, sa efectueze reviziile conform legii. Acest serviciu de revizie centrala termica este oferit si de Pro Constructo, o firma din Bucuresti cunoscuta pentru profesionalismul de care da dovada la fiecare activitate desfasurata.

Imediat dupa scaderea temperaturilor, cei mai multi proprietari aleg sa duca un trai mult mai confortabil, astfel ca se folosesc mai des de centrala, insa in cazul in care aceasta nu este verificata periodic si se utilizeaza in exces, se va deteriora. Legea impune proprietarilor ca reviziile sa se efectueze la fiecare doi ani, la fel ca in cazul masinilor, iar daca acest lucru nu este respectat, se vor aplica sanctiuni. In schimb, producatorii dispozitivelor recomanda verificari temeinice anuale, pentru ca specialistii sa se poata asigura de faptul ca acestea functioneaza in parametri optimi.

Ce presupune revizia?

Aceasta procedura de revizie centrala termica presupune ca dispozitivul sa fie curatat, reglat si intretinut in cele mai bune conditii. In cazul in care este nevoie, se poate asigura o spalare temeinica, iar specialistii urmaresc ca fiecare functie a centralei sa functioneze asa cum trebuie. Atunci cand apar defectiuni, pana cand acestea nu sunt remediate, proprietarii nu vor avea acceptul sa beneficieze de confortul adus de propria centrala.

Tarifele pentru acest serviciu variaza in functie de sezon in principal, intrucat cele mai multe persoane aleg sa faca reviziile atunci cand se folosesc mai mult de centrala, adica la sfarsitul toamnei si inceputul iernii, cand temperaturile sunt din ce in ce mai scazute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu