vineri, 15 mai 2015

Chiar era nevoie de o astfel de campanie!!

E plin Bucurestiul de baieti si de fete care nu au nicio treaba cu condusul…si de astfel de soferi dai mai ales in weekend cand isi alimenteaza rezervoarele cu 20, 30 de ron si ies la plimbare (sau mai bine zis la enervatul adevaratilor soferi din trafic).
Dar pe mine nu ma intereseaza acest tip de persoane pentru ca pana la urma nimeni nu s-a nascut invatat, eu am boala pe cei care nu stiu sa parcheze sau care isi lasa masinile pe liniile de tramvai, pe trecerile de pietoni sau ii mai vezi pe unii care isi parcheaza Matiz-ul sau Smart-ul pe cate 2 locuri de parcare.  Pentru persoanele de acest gen am pregatit ceva super special: stickere care au inscriptionate pe ele “Ai parcat ca un bou” sau “Boule invata sa parchezi”.
De fiecare data cand vad pe cineva care parcheaza ca un idiot ma duc frumos si ii lipesc cate 1 sticker inscriptionat cu mesajul de mai sus pe ambele oglinzi laterale ca de fiecare data cand se uita in ele sa-si aminteasca de prostia lor. Prima data, am aflat de aceasta campanie pe facebook si sincer am fost asa de incatat de idée incat a 2-a zi aveam pregatite 20 de stickere pentru a le lipi pe masinile bizonilor din trafic.
          Asa ca sfatul meu este sa va duceti si voi sa va faceti astfel de stickere si sa le lipiti pe masinilor soferilor de mana a 2-a pentru ca numai asa vom putea scapa de ei sau macar ii vom face sa parcheze mai cu grija .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu