sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Nu stiu ce sa fac...

         De 1 an de zile sunt fericita mamica a unui fetite frumoase si destepte, Alexandra. Am fost in concediu prenatal pana acum insa este pe terminate si trebuie sa vad cine se va ocupa de cresterea fetite mele in continuare.
         Este prima data cand imi pun aceasta intrebare dar sunt intr-un impas si nu stiu ce decizie sa iau: sa-l duc la cresa, sa-l las pe mana parintilor mei sau sa anagajez o bona care sa aiba grija de ea?
As merge pe varianta bonei insa nu stau asa de bine din punct de vedere financiar si imi este si frica ca nu o sa gasesc persoana potrivita pentru a se ocupa de educatia copilului.
         Prietenele mele mi-au recomandat sa o duc pe cea mica la parintii mei fiindca nu mai trebuie sa caut referinte, voi avea incredere ca las copilul pe mana unor oameni cumsecade si cel mai important lucru, scap si de aspectul financiar (care de altfel este un lucru foarte important).
Dar imi este frica ca nu ii vor da o educatie buna fiindca toata lumea stie cum sunt bunicii, isi revarsa dragostea asupra nepotilor, le iarta foarte multe greseli care nu ar trebui iertate si ii rasfata foarte mult. Nu vreau sa am un copil needucat si rasfatat.
          Sunt mai mult decat sigura ca se va ajunge in situatia in care daca copilul meu greseste in privinta unui lucru cu care eu nu sunt de acord si bunicii vor trece cu vederea acea greseala....copilul va fi bulversat si nu va stii pe cine sa asculte: pe mine, care sunt mama lui sau pe bunici care vor petrece mare parte din zi si din noapte cu el.

         Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi pentru a lua cea mai buna decizie... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu