marți, 24 octombrie 2017

Spatiile de birouri se personalizeaza cu folii

Exista mai multe solutii de personalizare a oricarui spatiu, iar acolo unde exista ferestre sau vitrine, este pacat sa nu se profite de prezenta acestora, indiferent ca este vorba despre o farmacie, o cafenea, un salon de infrumusetare, o florarie si nu numai. In schimb, cele mai multe variante implica fie costuri ridicate, fie mult disconfort, fie ambele, dar se gasesc si solutii mai practice si oricine poate alege folie imitatie sablare.

Mai multa intimitate

Intimitatea este esentiala in toate conditiile si atat angajatii sau clientii care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu trebuie sa se simta cat mai comod, in largul lor, iar acest tip de folie ajuta mult in acest sens. Este permisa patrunderea in interior a luminii naturale, insa aceasta e mai putin puternica, fiind obturata partial.

Personalizare

De asemenea, vitrinele sau usile din sticla sunt foarte simple si chiar plictisitoare, astfel ca e ideal ca acestea sa fie personalizate, fiind disponibile nenumarate solutii in acest sens, de la logo-ul companiei, date de contact, diferite desene si nu numai. In plus, se pot crea diferite efecte speciale din mai multe combinatii decorative, pentru a fi indeplinite criteriile impuse chiar si de catre cei mai pretentiosi clienti.

Preturi bune

Bineinteles ca principalul avantaj adus de o folie imitatie sablare e aceea ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai prietenoase decat in cazul altor optiuni disponibile. Totodata, raportul calitate – pret e mai mult decat ideal in majoritatea situatiilor si oricine se poate bucura de toate plusurile aduse de aceasta folie.

Durabilitate


Mai mult, autocolantul se aplica in cel mai scurt timp, fara probleme, fara disconfort si fara batai de cap, iar acesta se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, durata de viata fiind de minim cativa ani, insa procedura este reversibila si oricand se poate reveni la situatia initiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu