vineri, 4 august 2017

In gradina unui gospodar trebuie sa se regaseasca o pompa de stropit

Pastrarea in cele mai bune conditii a unei gospodarii nu reprezinta o sarcina atat de simpla pe cat pare la prima vedere intrucat sunt o multime de aspecte de care trebuie sa se tina cont. Astfel, cei care locuiesc la case trebuie sa aiba in dotare o multime de aparate si dispozitive menite sa le simplifice diferite activitati. Printre acestea se numara si pompe de stropit ieftine, intrucat acestea usureaza munca, fiind ideale pentru a stropi insecticid pe flori, lanurile de cereale, in gradini, dar si pentru a curata orice spatiu si pentru igieniezare.

Necesitate

Dispozitivele sunt usor de folosit, fiind alimentate cu baterii obisnuite de 12 V si sunt de pana la 5 ori
mai eficiente decat cele manuale. Functionarea continua este de pana la 9 ore si pot fi stropite pana la aproape 500 de kg, iar pentru incarcarea completa se foloseste foarte putin curent, numai 3 Kw pe ora. Totusi, atunci inainte de a se alege astfel de pompe de stropit ieftine este important sa se tina cont de necesitati, preferinte, dar si de buget, pentru a lua cea mai buna decizie. De asemenea, este important sa se foloseasca doar substantele admise si evitati acizii puternici sau cei care pot fi inflamabili. In plus, se recomanda utilizarea doar a pesticidelor persistente si eficiente. Totodata este esentiala si curatarea corespunzatoare a pompei dupa fiecare folosire, pentru a nu exista riscul de coroziune si deteriorare.

Pachet complet


Cei care aleg astfel de dispozitive la Unelte Export nu vor fi dezamagiti in special pentru ca pachetele sunt complete si includ atat acumulator, lance din inox, un jet reglabil, 3 duze si o capacitate de circa 15 litri, in functie de varianta aleasa. Mai mult, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind propuse si o multime de oferte si promotii foarte atractive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu