joi, 16 iunie 2016

Descopera Oportunitati de Cazare in Sibiu

Sibiul ascunde nenumarate comori pentru localnici si pentru turistii ce provin din toate colturile tarii si ale Europei. Fie ca iti doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Stiinte Naturale, Biserica Evanghelica sau pur si simplu in apropiere de cele mai importante cafenele si restaurante din Piata Mare sau Mica, cu siguranta ca vei avea la dispozitie un numar important de hoteluri si pensiuni. Insa acestea se dovedesc a fi neincapatoare pe durata verii si a iernii, motiv pentru care turistii fie trebuie sa isi rezerve camerele cu foarte mult timp inainte, fie trebuie sa se orienteze cat mai aproape de iesirea din oras.


De ce sa iti rezervi camera cu doua luni inainte de vacanta, timp in care pot aparea probleme, iar banii nu sunt restituiti intotdeauna? Acum ai posibilitatea sa te cazezi intr-un apartament cu vedere catre Podul Minciunilor pentru a fi cat mai aproape de marile atractii, fie in vecinatatea Gradinii Zoologice unde aerul este mult mai curat, iar linistea este asigurata. Regimul hotelier este foarte des intalnit in strainatate, iar in Romania devine tot mai popular pe zi ce trece, motiv pentru care competitia devine tot mai stransa, totul fiind in avantajul turistilor.


Avantaje regim hotelier


Totusi, de ce sa te cazezi intr-un apartament sau o garsoniera in regim hotelier? Datorita faptului ca preturile sunt mai mici decat la hotel de pana la 4-5 ori, iar turistii beneficiaza de o suprafata superioara, la un pret mai bun si conditii similare. O camera obisnuita de hotel nu depaseste o suprafata de 10 metri patrati, in timp ce o garsoniera de dimensiuni reduse are cel putin 30 de metri patrati, iar un apartament cu 4 camere depaseste cu usurinta 100 de metri patrati, spatiu suficient pentru cazarea unui numar de pana la 8 persoane. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu